Košarica
0,00 kn

RAZER Nari Ultimate, bežične slušalice

  • Bežične slušalice
  • Trajanje baterije: do 8 sati / 20 sati bez osvjetljenja
  • Razer HyperSense – haptička tehnologija za bolje uranjanje
  • THX prostorni zvuk
  • Dopunjene udobnošču
  • Razer Chroma RGB – RGB osvjetljenje sa 16.8 milijuna boja

Naša najniža cijena:

1.509,21 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 1537.88 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

OSJETITE SVAKU BITKU
Predstavljamo Razer Nari Ultimate s Razer HyperSensom – bežične gaming slušalice opremljene inteligentnom haptičkom tehnologijom koju je razvio Lofelt ™ koja pretvara zvučne signale u dinamičke osjetljive dodirne povratne informacije u stvarnom vremenu. Današnji dodiri na gamepadima pružaju jednostavne povratne informacije i tutnjavu tijekom ključnih događaja u igri. Uz Razer HyperSense, Razer Nari Ultimate hvata oblik i frekvencije zvuka igre i pretvara ih u bogate, realne haptičke efekte. Vibracije teku točno slijeva nadesno i različitog su intenziteta, ovisno o tome odakle zvučni signali dolaze u igri. Igrači će sada imati povećanu svijest o svom okruženju u igri.

RAZER HYPERSENSE
Podižemo ljestvicu što se tiče uranjanja dopuštajući vam da osjetite utjecaj bitke. Razer Nari Ultimate pokreće Razer HyperSense – koji sadrži haptičku tehnologiju koja stvara osjetne povratne informacije osjetljive na dodir za živopisne osjećaje na temelju zvučnih znakova iz igre. Sada možete osjetiti kako zrakoplovi tutnje iznad glave ili ustuknuti od rafala, stvarajući potpuno novi sloj uranjanja za vrhunsko iskustvo igranja.

THX PROSTORNI ZVUK
THX Spatial Audio nadilazi tradicionalni surround zvuk simulirajući zvuk u sferi od 360 ° oko vas. Uz Razer Nari Ultimate sada možete reagirati na bilo koje kretanje u igri, čak i ako dolazi odozgo ili ispod vas, dajući vam pojačana osjetila tijekom igre. Oslobodite svoje predatorske instinkte zvukom kao oružjem.

DOPUNJENE UDOBNOŠĆU
Razer Nari Ultimate dizajnirane su tako da je njihova tehnologija uranjanja nadopunjena udobnim značajkama, omogućujući vam sate bijega u igre bez napora.

POGONJENO RAZER CHROMA ™ RGB
Sa 16,8 milijuna boja, bezbroj uzoraka, dinamičkim svjetlosnim efektima u igri -doživite potpunu prilagodbu RGB-a i dublje uranjanje uz najveći svjetski ekosustav rasvjete za gaming uređaje. Podržavajući rastući popis tisuća uređaja i stotine igara i aplikacija, pređite na višu razinu naprednim značajkama kao što su Chroma Studio, Visualizer, Connect i Workshop.

Jamstvo: 24 mjeseca
EAN: 8886419371816

Dodatne informacije

Bežične / Žične slušalice

Bežične

Blokada buke

Da

Vrsta Surround zvuka

Stereo

Priključak slušalica

3.5 mm

Kategorija slušalica

Naglavne slušalice