Košarica
0,00 €

Red Dead Redemption 2 Playstation 4 igra

Surovo središte Amerike – Istražite prostrani svijet s posebnim ozračjem u najnovijoj pustolovini tvoraca igre Grand Theft Auto Rockstar Games – dostupno odmah na konzoli PS4.

Naša najniža cijena:

61,43  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 68.63 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Razapeta između ideala i odanosti

Amerika, 1899. Kraj ere divljeg zapada započeo je s lovom predstavnika zakona na posljednje bande odmetnika. Oni koji se ne predaju ili pokleknu budu ubijeni. Nakon što pljačka ode ozbiljno po krivu u zapadnjačkom gradu Blackwater, banda Arthura Morgana i Van der Lindea prisiljena je pobjeći. Federalni agenti i najbolji lovci na glave u zemlji bandi su za petama, a ona mora pljačkati, krasti i boriti se za opstanak u grubom srcu Amerike. Kad sve dublje interne podjele počnu prijetiti razdoru bande, Arthur mora odlučiti između vlastitih ideala i odanosti bandi koja ga je odgojila. Od tvoraca igre Grand Theft Auto V i Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 je priča o životu u Americi u svitanje modernog doba.

Red Dead Online

Oslanjajući se na osnovnu igru Red Dead Redemption 2, Red Dead Online pretvara opustošene, iznimno detaljne krajolike, gradove, sela i staništa igre Red Dead Redemption 2 u novi, živi mrežni svijet koji možeš dijeliti s više igrača. Izgradi i prilagodi svoj lik, oblikuj njegove mogućnosti prema vlastitom stilu igranja i kreni u svijet prepun uzbudljivih avantura.

Mrežni svijet koji se neprestano mijenja

Pogledaj posljednje ažuriranje za Red Dead Online s novim timskim misijama, aktivnostima slobodnog lutanja i dodatnim pokerom te nizom ažuriranja i poboljšanja. Kreni u novu misiju Land of Opportunities na čestiti i odmetnički način koji će te odvesti u susret s opasnim protivnikom u Blackwateru. Iskusi nove vrste misija i upoznaj nove likove kao što su Thomas „Skiff Captain“ u regiji Bayou Nwa, u proširenju misija Free Roam. Oblikuj svoj novi izgled uz široki izbor dodataka za odijevanje, uključujući šešir Diamondback, krzneni prsluk Rutledge i promjenjivi odabir jedinstvenih predmeta ograničenog trajanja.

Nova oružja

Posjeti lokalnog oružara i pogledaj što je novo na zalihama, uključujući pištolj LeMat s okretnom bubnjem za devet metaka i sekundarnom cijevi za razarajuću eksploziju sačmom.

Predstavljamo: poker

Posjeti stolove za poker u gradovima i mjestima u Blackwateru, Saint Denisu, Tumbleweedu, Valentineu i Flatneck Stationu, u visokorizičnim igrama uz pozivnice i javnim stolovima za najviše šest igrača.

JAMSTVO: 0

Dodatne informacije

Težina 0,133 kg
Dimenzije 17,000 × 13,500 × 1,500 cm