Košarica
0,00 €

Resident Evil 2 Playstation 4 igra

Ponovno otkrijte horor – Vratite se na ulice Raccoon Cityja zaražene zombijima u obradi remek-djela horora preživljavanja tvorca Capcom. Ponovno proživite prvobitni klasik horora preživljavanja, izrađen najnovijom tehnologijom od nule, obogaćen dubljom pričom i cijelom paletom potpuno novih značajki.

Naša najniža cijena:

61,43  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 68.63 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Zaista zastrašujuća obrada

Ponovno proživite prvobitni klasik horora preživljavanja, izrađen najnovijom tehnologijom od nule, obogaćen dubljom pričom i cijelom paletom potpuno novih značajki. Zaigrajte ponovno kao hrabri policajac pripravnik Leon Kennedy i neustrašiva studentica Claire Redfield dok otkrivaju strašne istine o uništenju Raccoon Cityja i katastrofalnim događajima koji su pokrenuli sagu Resident Evil. Ponovno osmišljena za 21. stoljeće, igra Resident Evil 2 kombinira istraživanje, rješavanje zagonetki i mehanizme preživljavanja originalne igre s modernom vizualnom dubinom, brzom borbom i prostranim krajolicima.

Vjerni prikaz

Utemeljena na originalnom izdanju za PlayStation iz 1998., igra Resident Evil 2 izgrađena je od nule uz modernu tehnologiju radi dubljeg pripovjedačkog iskustva.

Nova perspektiva

Kamera preko ramena i moderne kontrole stvaraju ažurirani doživljaj horora preživljavanja u kombinaciji s modernim načinom igranja i klasičnim dizajnom.

Igranje koje definira žanr

Upustite se u ludu borbu, istražite mračne, prijeteće hodnike, rješavajte zagonetke i prikupljajte te upotrebljavajte predmete u neprekidnoj borbi za opstanak.

Priče koje se isprepliću

Slijedite zasebne kampanje za Leona i Claire te gledajte kako se događaji odvijaju iz perspektive obaju likova.

Klasična ekipa

Pridružite se nekima od najomiljenijih likova serijala u njihovoj prvoj pustolovini u igri Resident Evil, uključujući poznate antagoniste kao što su Ada Wong te William i Annette Birkin.

Vrhunski vizualni elementi

Doživite nevjerojatnu atmosferu i neopisive prikaze kao nikad dosad uz nevjerojatno detaljne likove, okruženja i efekte.

JAMSTVO: 0

Dodatne informacije

Težina 0,078 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm