Košarica
0,00 €

Roborock Q8 Max robotski usisavač, crni

  • Snažno usisavanje od 5500 Pa
  • Vrijeme rada do 240 minuta
  • Precizno mapiranje uz LiDAR navigaciju
  • Nova poboljšana DuoRoller dvostruka četka
  • Jednostavno upravljanje putem aplikacije i glasa
  • Usisava i briše pod

Naša najniža cijena:

440,21  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 491.85 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 398€

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Pridružite se revoluciji čišćenja i iskusite čišćenje bez napora uz potpuno novu DuoRoller četku. Postignite potpuno uklanjanje prljavštine i prašine s impresivnim usisom od 5500 Pa i pametnom navigacijom koju pokreće Reactive Tech sustav za izbjegavanje prepreka. Čišćenje nikada nije bilo lakše.

DuoRoller četka

5,500 Pa snage

Izbjegavanje prepreka

Jednostavna aplikacija

Dvije četke

Duple četke, za duplo snage

Predstavljamo DuoRoller četku, najnoviju Roborockovu tehnologiju čišćenja, osmišljenu za poboljšanje učinka usisavanja na tepisima, osiguravajući manje petljanja dlaka i pružajući iskustvo čišćenja bez muke.

Impresivnih 5,500 Pa snage usisavanja

Snaga usisavanja HyperForce nadograđena je na 5500 Pa, što Q8 Maxu omogućuje jednostavno uklanjanje prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca s različitih vrsta podova, ostavljajući vam svaki put besprijekoran životni prostor.

Besprijekorno čišćenje podova

Q8 Max čisti drvene podove krećući se u smjeru šavova i provlačeći se između pukotina radi bolje učinkovitosti čišćenja, ne ostavljajući prljavštinu nigdje gdje bi se sakrila.

Uklonite prljavštinu koju jedva vidite

Q8 Max može usisavati i brisati u isto vrijeme kako bi spriječio finu prašinu koje bi obični usisavač mogao propustiti. Sa 30 različitih levela vode, možete podesiti razinu koja odgovara vašim specifičnim potrebama.

Čisti bez muke uz izbjegavanje prepreka

Lako otkriva i izbjegava predmete na podu, tako da ih ne morate podizati prije nego što počnete s čišćenjem. Predlažući zabranjene zone za stepenice i mjesta na kojima se lako zaglavi, Q8 Max može spriječiti nesreće, omogućujući vam bezbrižnost dok se kreće vašim domom.

Precizno mapiranje za pametnu navigaciju

PreciSense LiDAR navigacija stvara detaljne i precizne karte, omogućujući Q8 Maxu da identificira najučinkovitiju rutu za navigaciju i optimalno očisti vaš dom.

Čisti, čisti i čisti

Pokretan snažnom baterijom od 5200 mAh, Q8 Max može čistiti bez prestanka do 4 sata, osiguravajući produljene sesije čišćenja bez prekida.

Jamstvo: 12 mjeseci
EAN: 6970995788228

Dodatne informacije

Težina 10,4000 kg
Dimenzije 42,9 × 51,4 cm