Košarica
0,00 kn (0,00 €)

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2981EA, usisivač

  • Poboljšana Cyclonic tehnologija – Snaga: 750W
  • Veliki radijus kretanja – 7.6m
  • Dubinski rezultati čišćenja
  • Bez vrećice
  • Odlični sustav filtracije – uklanja 99,98% prašine
  • Spremnik prašine jednostavan za pražnjenje

Naša najniža cijena:

697,51 kn (92,58 €) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 710.77 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Usisavač Rowenta SWIFT POWER CYCLONIC nudi rezultate dubinskog čišćenja u kompaktnom okviru, za svakodnevna kućna rješenja. Napredna ciklonska tehnologija dolazi zajedno s visokoučinkovitom usisnom glavom za učinkovitost na koju možete računati dan za danom, sa svim prednostima moderne tehnologije i kompaktnom dizajnu za jednostavno rukovanje i odlaganje.

Uz izvrsnu izvedbu sakupljanja prašine sa svim pogodnostima kompaktnog okvira, usisivač Rowenta SWIFT POWER CYCLONIC kombinira jake rezultate s formatom usisivača bez vrećice kako bi se olakšalo svakodnevno čišćenje. Napredna ciklonska tehnologija proizvodi visoku razinu odvajanja zraka i prašine za dugotrajne rezultate čišćenja.

Visokoučinkovita usisna glava osigurava optimalne performanse čišćenja, s poboljšanom Effitech tehnologijom za besprijekorne rezultate na tvrdim podovima. Široko pokrivanje je dostupno s radijusom čišćenja od 7,6 m, dok kompaktni format osigurava lako rukovanje i odlaganje. Ovaj posebni model Home & Car Pro sadrži dodatke koji su posebno dizajnirani za pokrivanje vašeg životnog prostora i vašeg automobila.Sve to, uz neusporedivu praktičnost i prednosti u obliku usisivača bez vrećice.

JAMSTVO: 24

Dodatne informacije

Težina 6,500 kg
Dimenzije 45,500 × 29,000 × 34,000 cm