Košarica
0,00 kn (0,00 €)

SAMSUNG DW60A8060BB/EO, ugradbena perilica posuđa

  • Broj kompleta: 14
  • Funkcija Flex Load za jednostavnije i sigurnije slaganje
  • Podno informacijsko svjetlo
  • Jednostavan daljinski nadzor i upravljanje putem aplikacije
  • Higijensko ispiranje i uništavanje do 99,9% bakterija
  • Speed booster za brzo i učinkovito pranje
  • Automatsko otvaranje kako bi otpustila paru radi bržeg sušenja

Naša najniža cijena:

8.244,15 kn (1.094,19 €) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 8400.79 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Čisti temeljito uz manje napora i manju potrošnju energije

Uživajte u mnogo pametnijem i učinkovitijem načinu čišćenja posuđa. Odlikuje se visokom ocjenom energetske učinkovitosti, a pomicanje košara odvija se bez napora te ih je moguće namjestiti tako da u perilicu lako stanu različiti komadi posuđa. Perilicom posuđa možete upravljati i daljinski, kao i preuzimati specijalizirane programe njezina rada putem aplikacije SmartThings*.

Troši manje energije, čisti učinkovito

Visoka energetska učinkovitost

Manja potrošnja energije uz i dalje učinkovito čišćenje prljavoga posuđa. Prema novom Europskom sustavu energetskog označavanja proizvoda koji stupa na snagu u 2021. godini, odlikuje se visokom ocjenom energetske učinkovitosti s oznakama B/C*. Time je dokazano da troši manje energije bez utjecaja na radna svojstva pranja ili narušavanja funkcionalnosti.

Jednostavno još praktičnija


Lako pomicanje po vodilicama

Lakše i sigurnije izvucite košaru punu posuđa. Lako pomicanje po vodilicama koristi sustav vodilica s kugličnim ležajem koji stvara manje trenja pa se košare izvlače i uvlače lako i uz minimalan napor, čak i kada su u njima teške tave. Osim toga, smanjuje se i rizik ispadanja posuđa jer se košare manje tresu.

Funkcija Flex Load

Jednostavnije i sigurnije slaganje različitog posuđa, čaša i šalica. Kut zubaca u srednjoj košari moguće je namještati trima postavkama s pomoću ručice iza nje. Zupci donje košare također se sklapaju prema dolje kako biste mogli složiti veliko posuđe. A funkcija Tumbler Support sigurno na mjestu drži osjetljivo posuđe poput čaša.

Automatsko namještanje

Jednostavnije slaganje posuđa različitih vrsta i veličina. Funkcija namještanja Auto Adjust omogućuje Vam da samo jednim dodirom brzo pomaknete gornju košaru gore ili dolje. Time oslobađate mjesto u donjoj košari za posuđe različitih vrsta i veličina, uključujući visoke lonce, široke pladnjeve i velike tanjure.

Konvertibilna metalna treća košara

Bolje iskoristite prostor u svojoj perilici posuđa. Konvertibilna metalna treća košara na vrhu u sebi ima predviđeno mjesto za kuhinjski pribor i pribor za jelo, čime Vam oslobađa prostor u donjim košarama. To znači i da se posuđe može lako umetati i vaditi, pogotovo s obzirom na to da je košara odvojiva, te se može pomaknuti bilo kamo.


Jasno vidite je li perilica uključena jednim pogledom

Podno informacijsko svjetlo

Brzim pogledom provjerite radi li Vaša perilica posuđa u nekom trenutku! Podno informacijsko svjetlo projicira plavu zraku svjetlosti na pod kada je ciklus pranja u tijeku. Lako se uočava, čak i s udaljenosti. A čim je Vaše posuđe oprano i spremno za vađenje, svjetlo se gasi. Nema više nagađanja!

Pametniji način pranja Vašeg posuđa


Inteligentnije pranje posuđa

Uživajte u pametnijem načinu upravljanja i namještanja svoje perilice posuđa. Rad svoje perilice posuđa možete nadzirati i njime upravljati putem pametnog telefona i aplikacije SmartThings*. A personalizacija ciklusa pranja također je krajnje jednostavna, uz mogućnost preuzimanja bilo kojeg od četiri specijalizirana programa pranja.

Jednostavan daljinski nadzor i upravljanje

Operite svoje posuđe gdje god bili! Aplikacija SmartThings* omogućuje Vam daljinski nadzor i upravljanje Vašom perilicom posuđa putem pametnog telefona, bilo kad i bilo gdje. Lako možete provjeriti njezin status, uključiti/isključiti ju, primati preporuke o ciklusima pranja, birati programe i opcije te primati dijagnostičke informacije.

Personalizirajte svoje iskustvo pranja

Opcija preuzimanja programa omogućuje Vam biranje između četiri dodatna specijalizirana programa, te trenutačno preuzimanje željenoga programa putem aplikacije za pametni telefon. Jednostavno odaberite cikluse “Extra Silence” (osobito tihi rad), “Pots and Pans” (lonci i tave), “Plastic Kitchenware” (plastičan kuhinjski pribor i posuđe) ili “Baby Care” (dječja njega).


Higijensko ispiranje uništava bakterije

Higijenska njega

Higijensko ispiranje uništava bacile i bakterije. Kod određenih programa, higijenska funkcija produljuje završno ispiranje i povisuje temperaturu vode na 70˚C. To omogućuje dubinsko čišćenje i ubija 99,999 % bakterija*. Tako će Vaše posuđe, pribor za jelo i kuhinjski pribor uvijek biti sigurni za upotrebu.

Higijenski očistite unutrašnjost bez sredstva za čišćenje

Održavajte unutrašnjost svoje perilice posuđa higijenski čistom, uz istovremenu ekološku prihvatljivost. Upotrebom funkcije samočišćenja Self Clean, unutrašnjost možete očistiti jednim dodirom gumba. Funkcija uklanja prljavštinu i bakterije koje uzrokuju neugodne mirise, upotrebom isključivo vode, pa Vam nisu potrebna agresivna sredstva za čišćenje. Automatski će Vas obavijestiti* i o tome kada joj je potrebno čišćenje.

Manje buke. Manje uznemiravanja kod kuće.

Izvanredno tiha

Maksimalno smanjite razinu buke u svojem domu. Perilica posuđa radi uglađenije i tiše zahvaljujući motoru s pretvaračem. Dolazi i s programom Extra Silence za osobito tihi rad koji posuđe pere nešto sporije, ali stvara 2 decibela manje buke od programa ECO*. Količina buke koju proizvodi čini ju tišom i od knjižnice.

Brzo, učinkovito pranje upotrebom bilo kojega programa

Speed Booster

Skratite vrijeme pranja, uz i dalje higijenski čisto i suho posuđe. Jednostavno odaberite funkciju Speed Booster za mnogo brži dovršetak ciklusa pranja, neovisno o tipu programa ili količini posuđa. To je idealno rješenje kada trebate brzo oprati komade posuđa ili tanjura za neki obrok ili zabavu.

Automatski se otvara kako bi otpustila paru radi bržeg sušenja

Automatsko otvaranje

Dobijte kristalno čisto posuđe svaki put uz opciju automatskog otvaranja. Kada postupak ispiranja i sušenja završi, vrata perilice automatski se otvaraju ostavljajući prostor od 10 cm kako bi se omogućio izlazak pare. To Vam donosi brže i bolje rezultate sušenja od uobičajenih metoda što posebno vrijedi za plastično i maleno posuđe.

Sprječava opasno i oštećujuće istjecanje vode

Aqua Stop

Zaštitite se od iznenadne štete nanesene vodom zaštitnom funkcijom Aqua Stop. Prekida dotok vode i struje, a time i rad perilice posuđa u slučaju da otkrije male tragove vode. Tako Vas štiti od strujnog udara i moguće štete koju voda može nanijeti Vašem domu te visokih troškova.

JAMSTVO: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 53,500 kg
Dimenzije 50,000 × 65,000 × 87,000 cm