Košarica
0,00 kn (0,00 €)

Samsung LC34H890WGRXEN monitor, 34″, WQHD, 100Hz, FreeSync, VA

  • 34″ dijagonala zaslona
  • WQHD (3440×1440) rezolucija
  • 100 Hz stopa osvježavanja
  • USB C priključna stanica
  • FreeSync tehnologija
  • VA Panel

Naša najniža cijena:

4.203,61 kn (557,91 €) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 4283.48 kn

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Poboljšana vizualna jasnoća i detalji

Ultra WQHD

CH89 ima oštru sliku zahvaljujući rezoluciji zaslona od 3440x1440 što je približno 2,5 puta veća gustoća piksela od tehnologije Full HD. Odjednom možete vidjeti više detalja i imati panoramski pregled velikih internetskih stranica i dokumenata uz manje scrollanja i zumiranja.

Dva monitora nisu praktična, riješite ih se

34-inčni ultraširoki zakrivljeni monitor CH89 idealan je za korisnike koji vole obavljati više zadataka odjednom i koji trebaju više prostora na zaslonu za svoje velike ideje, a žele se riješiti gnjavaže s postavljanjem dvostrukog monitora. Uz ultra široki zaslon možete obavljati više zadataka odjednom na jednom monitoru, bez ikakvih poteškoća.

PBP funkcionalnost dvostrukog zaslona

Samsung značajka Picture-by-Picture omogućuje Vam da se istodobno povežete na dva različita uređaja, a izvorna kvaliteta slike ostat će ista.

Značajka podzaslona PIP

Uz značajku Picture-in-Picture neće vam trebati drugi monitor čak ni kada obavljate više zadataka odjednom. Možete promijeniti veličinu druge slike tako da zauzima do 25 % zaslona i postaviti je gdje želite.

Ugodniji za oko

Zakrivljenost 1800R

Izrađen tako da odgovara prirodnoj zakrivljenosti ljudskog oka, CH89 omogućuje da imate ugodan i sveobuhvatan pregled sadržaja na zaslonu. Uz to, Samsung tehnologija Flicker Free i Eye Saver način rada za smanjivanje plavog svjetla čine rad na ovom zaslonu još ugodnijim jer smanjuju zamor oka.

USB tipa C – vrhunski razdjelnik

Vrhunska povezivost samo jednim kabelom

USB tipa C omogućuje Vam uključivanje, slanje podataka i prikaz signala između uređaja samo jednom vezom. Jednostruka arhitektura spajanja omogućuje da uživate u radu bez nereda na stolu, a i bez stresa.


Jednostavna zamjena uređaja

Više nema prebacivanja s uređaja na uređaj. Uz opciju Automatic Source Switch Plus (automatska promjena izvora videosignala), Vaš monitor uočava novopovezane uređaje čim ih priključite i prikazuje ispravan signal. Nema potrebe da čeprkate po izborniku kako biste pronašli ispravan izvor ulaznog signala.

Budite učinkovitiji

Okreće se, naginje i može se podesiti po visini. S postoljem prema standardu VESA, može se s lakoćom montirati na zid ili zasebne nosače. Uz ove funkcije možete jednostavno namjestiti zaslon na bilo koju visinu i pod bilo kojim kutom te podijeliti sadržaj na zaslonu s prijateljima oko sebe.

Spoj učinkovitosti i ljepote

Tanki monitor CH89, bez okvira s tri strane i upotpunjen elegantnim, ali čvrstim Y postoljem podesive visine, savršen je spoj učinkovitosti i ljepote. Minimalistički oblikovana stražnja strana monitora ima otvor za kablove koji ih uredno skriva od pogleda.

Bolje rješenje za multitasking

Easy Setting Box softver

Zahvaljujući funkcionalnosti Easy Setting Box, možete podijeliti prikaz na zaslonu na manje dijelove ili postaviti više prikaza različitih veličina u različite položaje‡ Njegova značajka Picture-by-Picture omogućava Vam da prikažete sadržaje s dva uređaja. Uz CH89 možete se uspješno nositi s izazovima koje Vašoj učinkovitosti postavlja zahtjevna okolina.

JAMSTVO: 36 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 11,300 kg
Dimenzije 46,000 × 26,500 × 94,000 cm
G-Sync/FreeSync

AMD Radeon FreeSync

Rezolucija monitora

3440×1440

Stopa osvježavanja

100Hz

Veličina monitora

34"

Vrijeme odziva monitora

4ms

Vrsta panela

VA