Košarica
0,00 €

Samsung LS32BM80BUUXEN M8 monitor, 32″, 4K, Smart, USB-C, VA

  • 32″ dijagonala zaslona
  • 4K (3840×2160) rezolucija
  • 60 Hz stopa osvježavanja
  • Smart TV – Tizen OS
  • USB-C priključak
  • VA Panel

Naša najniža cijena:

799,31  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 893.07 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Gledajte, igrajte se i živite sa stilom

Sve što trebate na Vašem je zaslonu. Gledajte, radite i razgovarajte – sve bez povezivanja sa zasebnim PC računalom – uz Smart Monitor. Vaš omiljeni sadržaj, produktivnost, i aplikacije za videopozive ugrađeni su kako bi Vaš stol bio uredniji i elegantniji, za užitak korištenja svaki put.

Vaše omiljene emisije u Vašem prostoru

Doživljaj kao na Smart TV uređaju

Zabava bez napora. Uživajte u uslugama Netflix, YouTube i drugim uslugama za prijenos sadržaja jednostavnim povezivanjem monitora na WiFi mrežu. Usluga Samsung TV Plus nudi i besplatan sadržaj uživo i na zahtjev, bez potrebe za preuzimanjima ili registracijom, dok Univerzalni vodič donosi personalizirane preporuke sadržaja.

Fleksibilan s Vašim omiljenim bojama

Cijeli niz ugodnih boja

Razveselite svoj prostor svojim omiljenim nijansama. Smart Monitor učinit će da se Vaša omiljena boja istakne i tako trenutačno osvijetliti svaki prostor. Birajte između bijele, ružičaste, plave ili zelene boje, i učinite svaki prostor autentično svojim.

Podignite svoju konfiguraciju

Legendarni tanki dizajn

Izrazite se. Smart Monitor izrađen je imajući na umu Vaš stil života te donosi najsuvremeniji dizajn dosad. Svojom ultratankom stražnjom stranom, skladnim dizajnom kamere i prekrasnim bojama, monitor Vam donosi minimalistički izgled koji se uklapa u svako okružje te oplemenjuje Vašu konfiguraciju nenadmašnim stilom.


Samo recite što želite

Više glasovnih pomoćnika

S pomoću značajke Far Field Voice, govorom aktivirajte svojega glasovnog pomoćnika. Zadajte monitoru izravne naredbe – čak i s udaljenosti – i recite mu što trebate. Ne može jednostavnije. Smart Monitor podržava glasovne pomoćnike Bixby i Amazon Alexa.

Savršena preciznost oživljava detalje

UHD i HDR 10+

Precizna slika. UHD rezolucija brine se da svaki pojedini sadržaj na zaslonu prekrasno oživi. Podrška za HDR 10+ raspon kontrasta s milijardu boja i 99-postotna pokrivenost sRGB prostora boja stvara svijetlije i tamnije scene, donoseći detaljnije postavke bez gubitka živopisnih detalja, tako da u sadržaju možete uživati upravo onako kako je zamišljeno.

Praktično se spojite

USB tip-C priključak

USB tip-C priključak omogućuje Vam napajanje, prijenos podataka pa čak i slanje signala zaslona među uređajima samo jednim priključkom. Njegova izrada sa samo jednim priključkom pruža ugodno radno okružje bez nereda i stresa.

JAMSTVO: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 8,300 kg
Dimenzije 79,500 × 56,500 × 11,500 cm
G-Sync/FreeSync

Bez

Rezolucija monitora

3840×2160

Stopa osvježavanja

60 Hz

Veličina monitora

32"

Vrijeme odziva monitora

4ms

Vrsta panela

VA