Košarica
0,00 kn (0,00 €)

SAMSUNG WW91T304MBW/LE perilica rublja, 9kg

  • Kapacitet pranja: 9kg
  • Energetski razred: D
  • Quick Wash tehnologija – Brzo pranje
  • Održavajte svježinu odjeće s odgodom završetka
  • Drum Clean + tehnologija čišćenja bubnja
  • Više izbora i kontrole s velikim LED zaslonom

Naša najniža cijena:

2.585,63 kn (343,17 €) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 2634.75 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Traje dulje uz manju potrošnju energije

Tehnologija digitalnog invertera

Uživajte u većoj energetskoj učinkovitosti s manje buke i dugome životnom vijeku uređaja. Tehnologija digitalnog invertera* upotrebljava snažne magnete za bolje rezultate, ali je tiša i troši manje energije od univerzalnog motora. Omogućuje osobito dug životni vijek uređaja jer ne upotrebljava četkice, koje se troše.

Brzo pranje odjeće

Quick Wash tehnologija

Brzo i učinkovito pere lagano uprljanu odjeću. Program Quick Wash male količine rublja pere za samo 18 minuta**. Stoga, kada ste u žurbi, ili želite da Vam omiljena odjeća bude čista, ili želite izbjeći nakupljanje velikih količina rublja za pranje, sada to možete uz sjajne rezultate*** i uštedu vremena.

Higijenski čista

Drum Clean tehnologija čišćenja bubnja

Održavajte unutrašnjost svoje perilice higijenski čistom i svježom uz još bolju ekološku osviještenost i uštedu novca. Drum Clean tehnologija iz unutrašnjosti bubnja uklanja ostatke deterdženta i prljavštine. Ne morate upotrebljavati skupe ili nagrizajuće deterdžente jer se primjenjuje kombinacija namakanja, pulsiranja i centrifugiranja pri visokim brzinama.

Održavajte svježinu odjeće

Odgoda završetka

Vlažna odjeća više ne mora predugo ostajati u perilici, pa nakon vađenja neće imati onaj ustajali miris. Mogućnost odgode završetka omogućuje Vam podešavanje vremena završetka ciklusa pranja, i to za 24 sata unaprijed. To znači da ciklus pranja možete pokrenuti navečer i postaviti ga tako da završi kada se vratite s posla pa će odjeća tada još imati svjež miris.

Više izbora i kontrole

Praktična upotreba

Uživajte u još praktičnijem načinu pranja odjeće. Široki LED zaslon izvanredno je jasan i lako čitljiv. Možete brzo provjeravati stanje ciklusa pranja, postavke programa, preostalo vrijeme pranja i napredak ciklusa. A uz 14 programa na raspolaganju, možete odabrati optimalne postavke pranja i njege tkanine.

JAMSTVO: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 0,000 kg
Dimenzije 0,000 × 0,000 × 0,000 cm