Košarica
0,00 €

Sekiro: Shadows Die Twice PS4

Smrt ne dolazi lako – Idi dalje od smrti u brutalnoj novoj akcijskoj pustolovini iz studija FromSoftware, tvorca igara Bloodborne i Dark Souls. Ustani se iz mrtvih i osveti se onima koji su ti učinili nažao

Naša najniža cijena:

61,43  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 68.63 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Ustani se iz mrtvih i osveti se onima koji su ti učinili nažao

Doživi novu mračnu i brutalnu igru tvoraca serijala Bloodborne i Dark Souls.

Sekiro: Shadows Die Twice intenzivna je akcijska pustolovina u trećem licu smještena u Japanu u 14. stoljeću.  Preuzmi ulogu osramoćenog ratnika koji se vraća s ruba smrti i čija je misija spasiti svog učitelja i osvetiti se svom glavnom neprijatelju.

Istražujući ogromni svijet u kojemu je sve međusobno povezano, suočit ćeš se s moćnim neprijateljima i naći u napornim dvobojima. Iskoristi arsenal smrtonosnog protetičkog oružja i moćnih sposobnosti nindže kako bi porazio protivnike te kombiniraj prikradanje i vertikalno kretanje kako bi se nosio sa smrti iz sjene

Snažna, intenzivna borba

Svladaj mačevalačku borbu poboljšanu dodacima protetičke ruke koji mijenjaju način borbe.  Ove vještine kombiniraj sa sposobnosti prikradanja i kukom za brzo kretanje kako bi pobijedio najjače protivnike.

Priča o izdajništvu

Postani iznimno talentiran shinobi – ‘jednoruki vuk’ – i nakon poraza od samuraja Ashina i ponovnog vraćanja svojoj sudbini, povrati svog učitelja i osveti se neprijatelju pod svaku cijenu.

Vrijedno istraživanje

Istraži živopisna okruženja nadahnuta krvavim japanskim razdobljem Sengoku i iskoristi sve svoje alate za otkrivanje tajnih područja, novih predmeta, opcionalnih interakcija likova i skrivenih neprijatelja.

JAMSTVO: 0

Dodatne informacije

Težina 0,081 kg
Dimenzije 17,000 × 13,500 × 1,500 cm