Košarica
0,00 €

Star Wars: Battlefront 2 Standard Edition, Playstation 4 igra

Svladajte putovanje svoga junaka – Postanite neustrašivi trooper, pilot svemirske letjelice starfighter, kultni lik ili potpuno novi junak serijala Star Wars.

Naša najniža cijena:

18,11  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 20.24 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Uronite u put kao vojnik posebnih elitnih snaga

Uronite u iskustvo beskrajne radnje Star Wars™ iz najprodavanije franšize videoigara Star Wars HD do sada. Jurišajte na neprijatelje koji se nalaze na bazi Starkiller sa svjetlosnim mačem u ruci, probijajte se kroz gustu prašumu na planetu Yavin 4 ili napadnite divizijom letjelica X-wing razarač Star Destroyer od Prvog Reda. Možete umjesto toga postati novi Star Wars junak – Iden – u napetoj priči za jednog igrača. Prilagodite i nadogradite svoje junake, lovce starfightere i vojnike troopere – od kojih svako sadrži jedinstvene sposobnosti za borbu. Jašite na tauntaunima ili preuzmite tenkove i vozila speedere, srušite razarače Star Destroyer koji su veliki kao gradovi i upotrijebite Silu kako biste dokazali da ste dostojni stajati uz kultne likove poput Kyloa Rena, Dartha Maula ili Hana Soloa.

Neispričana priča o vojnikinji Carstva

Pođite novom stazom kao Iden Versio, zapovjednica čete Inferno Squad – jedinice specijalnih snaga Carstva koja je podjednako smrtonosna na tlu i u svemiru. Susrest ćete mnoge od najvažnijih likova sage Star Wars u priči o osveti, izdaji i iskupljenju koja se proteže na 30 godina.

Online bitke s 24 igrača
Starfighter Assault

Upravljajte brzinom, nagibom, okretanjem i oružjem kao pilot niza besprijekorno oživljenih letjelica iz serijala Star Wars. Bilo da bježite od pucnjeva iz blastera u lovcu Scimitar Darth Maula ili uništavate neprijateljske letjelice ARC-170, to je posve drugačije iskustvo od originalnih dvoboja letjelica starfighter u igri Star Wars Battlefront.

JAMSTVO: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 0,096 kg
Dimenzije 17,000 × 13,000 × 1,500 cm