Košarica
0,00 €

Uncharted 4: A Thief’s End HITS Playstation 4 igra

Svako blago ima cijenu – Pridružite se Nathanu Drakeu u opasnom lovu na nevjerojatna bogatstva u njegovom avanturističkom debiju za PlayStation 4. Tri godine nakon događaja iz Uncharted 3: Drakeova obmana; Nathan Drake dao je naslutiti da je svijet lova na blago ostavio za sobom.

Naša najniža cijena:

16,74  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 18.7 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Povratak u sukob
Braća po opasnosti

Tri godine nakon događaja iz Uncharted 3: Drakeova obmana; Nathan Drake dao je naslutiti da je svijet lova na blago ostavio za sobom. Međutim, nije trebalo dugo da se uključi sudbina kad se ponovno pojavi Drakeov brat Sam, tražeći njegovu pomoć da spasi vlastiti život i nudeći pustolovinu kojoj Drake ne može odoljeti.

U lovu na davno izgubljeno blago kapetana Henryja Averyja, Sam i Drake otputili su se pronaći Libertaliu, piratsko utopijsko mjesto duboko u šumama Madagaskara. Uncharted 4: A Thief’s End vodi igrače na put oko svijeta, kroz prašumske oaze, daleke gradove i snježne vrhove, u potragu za Averyjevim blagom.

Umirovljenje je precijenjeno
Nathan Drake

Drakea, koji se odrekao lova na blago, iznenada ponovno uvlače u svijet lopova. Iz mnogo osobnijih razloga, on kreće na putovanje širom svijeta u potrazi za povijesnom zavjerom iza legendarnog gusarskog blaga. Njegova najveća pustolovina bit će test njegove tjelesne izdržljivosti, odlučnosti, i u konačnici onog što je spreman žrtvovati kako bi spasio one koje voli.

Dodatne informacije

Težina 0,090 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm