Košarica
0,00 € (0,00 kn)

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, sivi, električni romobil

 • Maksimalna brzina: 25 km/h
 • Domet: do 55km
 • Dvostruki sustav kočenja i povrat energije tijekom kočenja
 • Sklopiv u samo 3 sekunde
 • Aplikacija za praćenje brzine i napunjenosti
 • Nosivost: do 120kg

Naša najniža cijena:

743,43  (5.601,37 kn) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 757.55 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Svestrano nadograđena veličina i udobnije iskustvo vožnje
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro sada je veći u svim dimenzijama. Viši je 60 mm, dulji 68 mm, ima 54 mm širi upravljač i 19 mm širu podnicu u odnosu na prethodnika Mi electric scooter pro 2. Povećana je i nosivost na 120 kg.

Xiaomi DuraGel 10″ gume bez zračnica sa samobrtvljenjem
Nadograđena na potpuno novu gumu Xiaomi DuraGel, koja koristi strukturu bez zračnica i gel za samobrtvljenje, tako da ne morate brinuti o probušenoj gumi. Također, nadograđena veličina gume na 10″ omogućit će vam bolju apsorpciju udaraca na neravnim cestama, čineći vašu vožnju glatkijom i udobnijom.

Tri načina rada, jednostavno prebacivanje
Ako vam se žuri na posao, odaberite sportski način (do 25 km/h). Standardni način rada prikladan je za vožnju po parku (do 20 km/h), dok u prepunim mjestima možete uključiti način hodanja i voziti sporije (do 6 km/h). Samo dvaput pritisnite gumb za uključivanje za prebacivanje između načina rada. Brzinu uvijek možete prilagoditi okolnim uvjetima.

I dalje borbeno izdržljiv s većim dometom
Opremljen snažnom baterijom iznimno velikog kapaciteta od 446 Wh odnosno 12400mAh, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro odvest će vas do 55 km daleko s jednim punjenjem.

Izuzetno praktičan magnetski priključak za punjenje i poklopac
Priključak za punjenje nikad nije bio lakši. Priključak za punjenje je magnetiziran tako da se sam zabravi, štedeći vas od guranja i povlačenja.

Jednostavan sklopivi dizajn za jednostavno spremanje
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro koristi nevjerojatno jak materijal od aluminijske legure koji se koristi u zrakoplovnoj industriji za okvir, što čini skuter iznimno izdržljivim i laganim.

Sustav za obnovu energije na razini automobila
Sustav povrata kinetičke energije (KERS) potpuno je unaprijeđen, a učinkovitost pretvorbe energije dodatno je poboljšana. Može povratiti kinetičku energiju svakog kočenja i praznog hoda i pretvoriti je u upotrebljivu električnu energiju za daljnje poboljšanje dometa krstarenja. Učinkovitost povrata energije može se prilagoditi putem aplikacije Xiaomi Home kako bi odgovarala vašim individualnim potrebama vožnje.

5. generacija pametnog sustava upravljanja baterijom (BMS)
Šest zaštita za sigurnu i izdržljivu bateriju. Detaljno pogledajte status baterije u aplikaciji Xiaomi Home.

 • Zaštita od kratkog spoja
 • Zaštita od prenapona
 • Dvostruka zaštita od preopterećenja
 • Dvostruka zaštita od pražnjenja
 • Temperaturna zaštita
 • Autosleep zaštita od preniskog napona

Višenamjenski zaslon
Prikaz 8 vrsta podataka u stvarnom vremenu: brzina, način rada brzine, snaga, status zaključavanja i druge informacije o vožnji. Izgled je optimiziran tako da su informacije preglednije. Svim funkcijama upravlja se jednim gumbom. Ne samo da tipka uključuje i isključuje napajanje, već se također može koristiti za prebacivanje između brzih načina rada i paljenje i gašenje prednjih svjetala.

Dvostruki kočioni sustav sprijeda i straga
Prednji kotač opremljen je E-ABS regenerativnim sustavom protiv blokiranja kotača, a veličina disk kočnice stražnjeg kotača nadograđena je na 130 mm, čime je riješen problem trljanja diskova. Prilikom kočenja jedan za drugim aktiviraju se prednji i stražnji kočioni sustav, što skraćuje put kočenja i osigurava sigurno zaustavljanje.

Ultra svijetlo prednje svjetlo snage 2,5 W i poboljšano stražnje svjetlo
Visoka svjetlina novih prednjih svjetala snage 2,5 W učinkovito poboljšava sigurnost pri vožnji noću. Novi dizajn kuta disperzije svjetlosti drži svjetlost ispod vidne linije kako bi se spriječilo blještanje prednjih svjetala. Stražnje svjetlo se automatski uključuje kada se upali prednje svjetlo. Kada pritisnete ručicu kočnice, stražnje svjetlo će treptati kako bi upozorilo pješake i vozila iza vas. Stražnje svjetlo također ima funkciju stražnjeg reflektora kako bi se osigurala sigurna vožnja.

Veza na početnu aplikaciju Xiaomi za pametno upravljanje vožnjom
Povežite svoj Xiaomi Electric Scooter 4 Pro s aplikacijom Xiaomi Home putem Bluetootha za provjeru detaljnih informacija kao što su status vozila, informacije o bateriji, informacije o kilometraži i kontrolna svjetla, zaključajte motor, nadogradite firmware i više. Xiaomi Electric Scooter 4 Pro mora se aktivirati putem aplikacije Xiaomi Home prije prve uporabe.

Prvi skuter na svijetu sa zlatnom UL IoT sigurnosnom ocjenom
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro je prvi skuter koji je dobio certifikat LoT Security Rating Level 3 (Gold). Mehanizam “jakog povezivanja” koji osigurava da se drugi korisnici ne mogu povezati s vašim romobilom i svojim uređajem bez vašeg odobrenja. Svaki uređaj ima jedinstveni QR kod koji pripada samo vama, pružajući dodatni sloj sigurnosti za autentifikaciju. MJA1 sigurnosni čip sa snažnom autentifikacijom identiteta može osigurati na hardverskoj razini da se samo vaša xiaomi home aplikacija može povezati s vašim skuterom.

Jamstvo: 12 mjeseci
EAN: 6934177755316

Najveća brzina
25 km/h
Domet do 55 km (nakon ažuriranja)
Snaga nazivna snaga: 350 W (najveća snaga: 700 W)
Nosivost 120 kg
Maksimalni nagib
Približno 20%
Načini vožnje Za pješake: 6 km/h; D: 20 km/h; S: 25 km/h
Sigurnost sprijeda: ultra svijetlo 2,5 W prednje svjetlo, straga: LED stop svjetlo, bočni katadiopteri, sprijeda i straga
Težina 17 kg
Vrijeme punjenja
8-9 h
Posebnosti Kočenje: E-ABS regenerativno (sprijeda) + disk kočnica (straga); Veličina gume: 25,4 cm (10″)

Dodatne informacije

Težina 18,0000 kg
Dimenzije 20 × 53 cm