Košarica
0,00 €

Xiaomi Robot Vacuum E5 robotski usisavač, bijeli

  • Usisna snaga: 2000 Pa
  • Vrijeme rada: do 110 minuta
  • Jednostavno upravljanje putem Mi Home aplikacije
  • Trostruka filtracija osigurava zadržavanje prašine unutar spremnika
  • Funkcija usisavanja i brisanja poda
  • Inteligentno planiranje staze i senzori za izbjegavanje prepreka

Naša najniža cijena:

92,50  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 103.35 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 398€

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Svoj dom čistite temeljito i jednostavno uz Xiaomi Robot Vacuum E5 koji dolazi uz maksimalnu usisnu snagu od 2000 Pa i podržava tri načina usisavanja. Robotski usisavač ima funkciju usisavanja i brisanja u jednom uz kapacitet spremnika za prašinu od 400 ml i spremnika za vodu od 90 ml.

Zadržavanje prašine unutar spremnika osigurano je uz trostruku filtraciju. Dizajn glavne rotirajuće četke osmišljen je za dubinsko usisavanje, a dodatno povećanje učinkovitosti osiguravaju dvostruke bočne četke za skupljanje prašine i prljavština iz kutaka doma.

Kompaktno tijelo od 300 mm omogućuje da se robotski usisavač lako kreće u skučenim prostorima, a uz visinu od 70 mm s lakoćom će očistiti i površinu ispod namještaja višnjeg od robotskog usisavača. Tijekom rada robotski usisavač može prijeći preko prepreka visine do 11 mm. Xiaomi Robot Vacuum E5 s pomoću inteligentnog planiranja staze očistit će svaki kutak doma pri čemu će inteligentno izbjegavati prepreke bez zapinjanja.

Za učinkovito čišćenje robotski usisavač kreće se u ZigZag smjeru smanjujući tako neočišćena područja. Kapacitet baterije od 2600 mAh tijekom standardnog načina čišćenja nudi neometan rad do 110 minuta. Višestruki senzori pripomažu pri radu kako ne bi došlo do zaglavljivanja, a otkrije li se mogućnost prevrtanja zbog padine robotski usisavač će se zaustaviti.

Upravljajte Xiaomi Robot Vacuum E5 na daljinu putem Mi Home aplikacije kako bi za to vrijeme mogli nesmetano uživati u drugim stvarima.

EAN: 6941812760673

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.