Košarica
0,00 €

Xiaomi Smart Air Fryer 6.5 L, friteza

  • Veliki kapacitet od 6.5 litara
  • Inuitivne kontrole uz LCD pametni zaslon
  • Funkcija održavanja topline hrane
  • Mi Home aplikacija za prilagodbu postavki
  • 12 unaprijed postavljenih načina rada i ručni način
  • Tri raspona temperature od 40°C do 220°C

Naša najniža cijena:

100,18  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 111.93 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 398€

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Xiaomi Smart Air Fryer dolazi s do sada najvećim kapacitetom od 6.5L kako bi brzo i jednostavno napravili ručak za cijelu obitelj pa i goste! Njegov veliki kapacitet može sadržavati i bez problema ispeći cijelo pile ili veću količinu mesa! Nadograđen je kanal za kružno cirkuliranje zraka koje poboljšava protok zraka šaljući vrući zrak direktno u košaru za prženje, podjednako zagrijavajući bez potrebe za okretanjem mesa ili sastojaka!

Uživajte u zdravim, nemasnim i autentičnim okusima! Višak masnoće i ulja može se učinkovito filtrirati pomoću značajke odmašćivanja gdje čak i u načinu hrskavog roštilja, masnoća i ulje se mogu smanjiti za do 88.3%. Funkcija odmašćivanja dostupna je za meso poput pilećih krilaca, janjećih kotleta i odrezaka. Nakon kuhanja, friteza će automatski ući u 30-minutnu fazu održavanja topline kako bi hrana u košari bila ukusna i hrskava kao da je sada pečena! Friteza ima ugrađenu NTC tehnologiju za pametno podešavanje temperature tijekom procesa kuhanja kako hrana ne bi bila prepečena ili nedovoljno kuhana.

Friteza dolazi uz tri raspona temperature: nisku razinu od 40 – 80°C, srednju razinu temperature 80 – 180°C i najveću razinu temperature 180 – 220°C. Uz minimalnu temperaturu od 40°C može zadržati konstantnu temperaturu za odmrzavanje, fermentaciju i sušenje voća dok uz maksimalnu temperaturu od 220°C sposoban je pržiti, peći i kuhati! Uz maksimalnu temperaturu meso može biti sočno iznutra, a hrskavo izvana dok se vrijeme pečenja smanjuje za 33% u usporedbi s temperaturom od 180°C što poboljšava učinkovitost, brzinu i okus! Na primjer, pileća krilca mogu biti gotova za otprilike 10 minuta pod maksimalnom temperaturom od 220°C.

Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L ima učinkovito pametno upravljanje kroz aplikaciju Mi Home! U aplikaciji možete postaviti odbrojavanje i mjerenje vremena i do 24 sata unaprijed, a imate i pristup raznim receptima. Friteza ima LCD pametni zaslon na kotačić gdje okretanjem ili diranjem kotačića se može podešavati način rada i temperatura kao i podešavanje odbrojavanja. Friteza ima 12 unaprijed postavljenih načina rada, a može se i ručno postaviti željeni način rada. Friteza je periva i jednostavna za čišćenje.

*funkcija održavanja topline nije dostupna za pripremu hrane ispod 80° kao niti za pripremu povrća, jogurta ili odmrzavanje i sušenje voća.

Jamstvo: 24 mjeseca

Brand Xiaomi
Boja Bijela
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Snaga 1800 W
Mogućnosti LCD pametni zaslon Zakazivanje kuhanja do 24 sata unaprijed 12 unaprijed postavljenih načina rada
Dimenzije 389 x 287 x 317 mm
Masa 5.4 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.