Košarica
0,00 €

Honor

Honor je tehnološki brend specijaliziran za proizvodnju inovativnih i pristupačnih pametnih telefona, prijenosnih računala i drugih pametnih uređaja. Brend je pokrenut 2013. godine kao podružnica Huaweija, jedne od vodećih svjetskih telekomunikacijskih kompanija. Misija Honora je pružiti vrhunsku tehnologiju i iznimna korisnička iskustva mladim, tehnički potkovanim potrošačima diljem svijeta.

Honor je brzo stekao reputaciju po ponudi visokokvalitetnih proizvoda po razumnim cijenama. Pametni telefoni ove marke posebno su popularni, a mogu se pohvaliti snažnim procesorima, elegantnim dizajnom i naprednom tehnologijom kamere. Honor također nudi niz prijenosnih računala, tableta, pametnih satova i drugih uređaja koji su dizajnirani da se besprijekorno integriraju međusobno i sa širim ekosustavom Huawei proizvoda.

Uz naglasak na pristupačnosti i inovativnosti, Honor je predan održivosti i društvenoj odgovornosti. Marka je provela niz inicijativa za smanjenje svog utjecaja na okoliš i promicanje etičkih praksi u cijelom opskrbnom lancu.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.