Košarica
0,00 €

S Logitechovim volanom do realističnog doživljaja vožnje!

Pripremite se za potpuno novu dimenziju igranja igara. Najnoviji volan za igre Logitech G923 zadivljuje svojim značajkama i novom generacijom tehnologije Force Feedback. Čak i za najzahtjevnije igrače!

Tehnički sofisticirani upravljač, koji pruža najvišu razinu realističnog igranja, također se može pohvaliti TRUEFORCE ™ - najnovijom generacijom tehnologije koja simulira pravi osjećaj tijekom vožnje, a zajedno sa zvukom motora pruža ultrarealistično iskustvo. Upravljač je opremljen glatkom kožom i papučicama za maksimalnu udobnost tijekom vožnje.

Lando Norris, profesionalni McLaren F1 vozač: “Ili prijeđeš ciljnu liniju, ili uopće ne završiš utrku. Ovdje je ključan upravljač s izvrsnom tehnologijom povratnih informacija. Novi upravljač Logitech G923 s TRUEFORCE ™ doprinosi doista autentičnom doživljaju vožnje i simulira stvarne detalje koje doživljavaju pravi trkači. Osjećam kad stražnji dio automobila izgubi kontakt sa tlom, što znači da ga mogu brzo popraviti i ostati ispred svojih konkurenata. ”

TRUEFORCE ™ tehnologija predstavlja pravu malu revoluciju u igrama. Emitiranjem stvarnih "fizičkih" karakteristika igre i zvuka u stvarnom vremenu, igrači mogu osjetiti, na primjer, tutnjavu motora, škripu guma, vrstu tla na stazi i odziv upravljača kotača. Zahvaljujući tehnologiji TRUEFORCE ™, informacije se obrađuju do 4000 puta u sekundi. Sve kako bi igrač mogao doživjeti i najsitnije detalje.

"Posljednjih smo godina bliskije surađivali s trkačima koji su stručnjaci za simulacije vožnje i s profesionalnim trkačima kako bi nam pomogli razviti realno i jedinstveno iskustvo u vožnji", kaže Ujesh Desai, generalni direktor tvrtke Logitech G.

Što je još novo?

  • Dvostruka pedala - omogućuje igraču lakši i brži start, izvrsno prianjanje i najmanju mogućnost klizanja.
  • Ugrađeni pokazivač okretaja - opremljen LED svjetlom prikazuje raspon okretaja i upozorava igrača pri ulasku u crvenu zonu.
  • Upravljačke tipke - ugrađene u upravljač za brzi pristup.
  • Progresivna papučica kočnice - donosi novu razinu odziva i osjećaj kočenja.

Spremni, oprez, odmah! Najnoviji Logitech G923 gaming upravljač već vas čeka na Megabajt.hr.

Novosti
Prethodni članak
Nanocell, QLED, OLED, koja je razlika?
Sljedeći članak
Obavijest povodom Korona virusa