Košarica
0,00 €

Bosch TWK1M121, kuhalo za vodu

  • Kapacitet: 1.7 litara
  • 2400 W snage
  • Ergonomski rad: jednostavno otvaranje poklopca
  • Filtar za kamenac: uklonjivi filtar koji se jednostavno čisti
  • Lako čitljivo mjerilo vode s obje strane
  • Trostruka sigurnosna funkcija

Naša najniža cijena:

34,79  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 38.87 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 398€

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Otvaranje poklopca

Punjenje čajnika vodom trebalo bi biti što jednostavnije. Poklopac ovog praktičnog čajnika otvara se samo dodirom gumba.

Pokazatelj za šalice

Sada možete zagrijati točno onu količinu vode koju želite upotrebom lako čitljivog pokazatelja za šalice. Pomaže vam uštedjeti na energiji zagrijavanjem samo potrebne količine vode.

Filtar za kamenac

Kamenac može utjecati na okus čaja. Zahvaljujući uklonjivom filtru, u vodu neće pasti grudice kamenca. Budući da je filtar moguće jako lako ukloniti i očistiti, on jamči potpunu funkcionalnost vašeg čajnika.

Mjerilo vode

Uživajte u jednostavnosti punjenja čajnika točnom količinom vode koja vam je potrebna. Lako čitljivo mjerilo vode vidljivo je s obje strane čajnika – idealno za ljevake i dešnjake.

Sigurnost

Ne brinite o pregrijavanju ili isključivanju u pravom trenutku. Kuhalo se automatski isključuje čim voda zavrije ili se postigne odabrana temperatura. Trostruki sustav zaštite štiti od pregrijavanja i iskuhavanja te automatski isključuje čajnik kada je podignut s podnožja.

Pokriven grijaći element

Želite očistiti čajnik? Grijaći element ovog čajnika je pokriven, što znaći da je čišćenje puno jednostavnije.

Pohrana kabla

Raznorazni kabli zauzimaju puno mjesta. S pohranom kabla ispod podnožja čajnika, kabel je moguće prilagoditi željenoj duljini koja je potrebna između proizvoda i utičnice – bez pretrpanosti kablovima. Osim toga, kabel je moguće potpuno pospremiti u podnožje, a čajnik potom pohraniti u ormarić.

Zagrijavanje

Uživajte u šalici čaja baš onda kad je želite. Snažan čajnik od 2400 W brzo i jednostavno zagrijava vodu za čaj. To znači da možete više vremena uživati u čaju.

Bežični 360°

Postavljanje nikad nije bilo tako jednostavno. Čajnik će se zagrijati bez obzira na to kako ga postavite na podnožje. Podnožje od 360-stupjeva znači više fleksibilnosti te udoban položaj za rukovanje. Budući da je kabel povezan s podnožjem, čajnik možete odnijeti kamo god vam je potreban.

EAN: 4242005397624