Košarica
0,00 kn (0,00 €)

GARMIN Vivoactive 4S Silver, pametni sat s GPS-om

  • 40mm promjer kućišta
  • Omogućeni GPS
  • Senzor pulsa, energije, stresa
  • Ugrađene sportske aplikacije
  • 7 dana trajanje baterije
  • Vodootporan do 5 ATM

Naša najniža cijena:

1.913,63 kn (253,98 €) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 1949.98 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY®
Mjerite razine energije sa GARMIN Vivoactive 4S Silver, pametni sat s GPS-om u organizmu tijekom dana kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA
Senzor pulsnog oksimetra1 mjeri zasićenost krvi kisikom tijekom dana i dok spavate kako bi ustanovio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

PRAĆENJE STRESA
Saznajte proživljavate li miran, uravnotežen ili stresan dan. Podsjetnici za opuštanje čak će vas pozivati da obavite kratku aktivnost disanja kada osjetite da ste pod stresom.

PRAĆENJE MENSTRUALNOG CIKLUSA
Upotrijebite aplikaciju Garmin Connect™ za praćenje ciklusa, bilježenje fizičkih i emocionalnih simptoma te učenje o tjelovježbi i prehrani u svakoj fazi ciklusa. Dostupne su vam i informacije o praćenju ciklusa na zapešću.

PRAĆENJE HIDRACIJE
Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Možete postaviti i automatski cilj za hidraciju koji se prilagođava ovisno o vašem znojenju tijekom aktivnosti.

PRAĆENJE DISANJA
Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA
Steknite cjelovitu sliku o svojim navikama spavanja zahvaljujući analizi lagane, duboke i REM faze sna, kao i pulsnom oksimetru1 i podacima o disanju.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU
Sat stalno bilježi vaš puls2 i upozorit će vas ako ostane visok dok se odmarate. Mjeri i vaš napor tijekom aktivnosti, čak i pod vodom.

SVJESNO DISANJE
Kada se želite opustiti ili usredotočiti, možete započeti aktivnost disanja i ovaj će sat pratiti vaš stres i disanje kako biste bolje razumjeli kako dišete.

ANIMIRANA VJEŽBANJA NA ZASLONU
Animirana vježbanja za kardio, snagu, jogu i pilates koja se lako prate isporučuju se sa satom, a možete i preuzeti dodatna s aplikacije Garmin Connect.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE
Pratite sve svoje načine kretanja uz više od 20 ugrađenih GPS aplikacija i sportskih aplikacija za sportove u zatvorenom, uključujući hodanje, trčanje, biciklizam, plivanje u bazenu, golf i još mnogo toga.

GARMIN TRENER
Nabavite osobnog trenera za trčanje na zapešću, besplatno, koji će vam pomoći trenirati za sljedeću 5K, 10K utrku ili polumaraton.

PRILAGOĐENA VJEŽBANJA
Stvorite vlastita vježbanja u aplikaciji Garmin Connect i preuzmite ih na sat.

PAMETNE OBAVIJESTI
Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Možete i odgovarati na poruke ako imate Android™ telefon.

GLAZBA
Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s kompatibilnih računa za glazbu (može biti potrebna pretplata). Slušajte glazbu bez telefona s bežičnim slušalicama (prodaju se odvojeno).

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE
Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda3.

GARMIN PAY™
Preskočite redove čekanja u trgovini i odabranim sustavima javnog prijevoza uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay4 kod obuhvaćenih davatelja usluge.

CONNECT IQ™ TRGOVINA
Učinite svoj sat jedinstvenim preuzimanjem aplikacija, widgeta, izgleda sata i drugih opcija. Jednostavno je i, još bolje, besplatno.

TRAJANJE BATERIJE
Ostanite dulje u pokretu s trajanjem baterije do 7 dana u načinu rada pametnog sata i do 5 h u GPS načinu rada s glazbom.

IZDRŽLJIV ZASLON
Uvijek uključena tehnologija Garmin Chroma Display™ zaslona čitljivog na sunčevoj svjetlosti smještena je ispod izdržljivog Corning® Gorilla® Glass 3 stakla.

VODOOTPORNOST
Ovaj sat je vodootporan do 5 ATM, zbog čega je savršen za plivanje, tuširanje ili dan u spa centru.

JAMSTVO: 24 mjeseca
Više informacija o GARMIN Vivoactive 4S Silver, pametni sat s GPS-om možete saznati ovdje.
Ostale Garmin proizvode potražite ovdje.

Dodatne informacije

Težina 0,251 kg
Dimenzije 10,000 × 10,000 × 10,000 cm