Košarica
0,00 €

LOGITECH PRO X SUPERLIGHT Wireless bežični miš, bijeli

  • Bežični miš
  • HERO optički senzor od 25 400 DPI-a
  • Težina od svega 63 g
  • Trajanje baterije: Do 70 sati stalnog pokreta
  • Kompatibilan s POWERPLAY podlogama za bežično punjenje
  • LIGHTSPEED bežična tehnologija

Naša najniža cijena:

163,83  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 183.04 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 398€

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Igrajte se kao profesionalci. PRO X SUPERLIGHT je profesionalni gaming miš za esportaše. Težak manje od 63 grama, opremljen je LIGHTSPEED bežičnom tehnologijom, najnaprednijim HERO 25K optičkim senzorom i POWERPLAY bežičnim punjenjem.

 

ZERØ OPPOSITION

Uklonite sve prepreke pobjeđivanju u igrama s našim najlakšim i najbržim PRO mišem ikad. Nezaobilazni je dio opreme koju biraju najbolji svjetski profesionalni esportaši. Težak je svega 63 grama i pruža pokrete bez gotovo ikakvog trenja. PRO X SUPERLIGHT je rezultat naše filozofije ZERØ OPPOSITION kroz koju postižemo najčišću moguću vezu između igrača i igre, bez prepreka. Miš je opremljen profesionalnom LIGHTSPEED™ bežičnom tehnologijom povezivanja i naprednim HERO 25K optičkim senzorom. Izdržljiva baterija nudi do 70 sati besprekidne akcije, a miš podržava i POWERPLAY bežično punjenje tijekom igre.

ZERØ PREPREKA

PRO X SUPERLIGHT je rezultat naše trajne suradnje s vrhunskim esportašima i dizajniran je s jednom jedinom namjenom – stvoriti najlakši mogući PRO bežični gaming miš, bez kompromisa u kvaliteti izrade i izdržljivosti konstrukcije, bez gubitaka u profesionalnim performansama koje se očekuju od Logitech G uređaja.

ZERØ POŽURIVANJA

Gaming miš projektiran bez kratica i požurivanja. Najlakši Logitech PRO miš, PRO X SUPERLIGHT je revolucionarni proizvod koji teži manje od 63 grama, gotovo 25% manje od najlakšeg standardnog PRO bežičnog miša. Smanjenje težine je postignuto kompleksnim projektiranjem konstrukcije koje je omogućilo smanjenje težine bez utjecaja na performanse.

ZERØ DVOJBE

Naciljajte protivnika u igri bez dvojbe hoćete li ga pogoditi, jer LIGHTSPEED bežična veza između miša i priloženog prijemnika osigurava kvalitetu bežične veze koja je usporediva s žičanom.

ZERØ PROMAŠAJA

Ekskluzivni Logitech G HERO 25K senzor prilagođen je za intenzivnu igru na turnirima. Pruža neprevaziđenu preciznost upravljanja i ciljanja, brzinu pokreta i konzistentnost performansi.

ZERØ TRENJA

Prostrane PTFE podloge pružaju najmanje moguće trenje za glatke, čiste pokrete koji prate igru i pri najvećim brzinama. Napravljene su bez ikakvih aditiva i dolaze u prirodnoj bijeloj boji PTFE-a.

ZERØ CO2

G915 PRO X SUPERLIGHT zadovoljava najviše standarde održivosti proizvodnje i certificirano je ugljično neutralan (carbon neutral) proizvod. Naši proizvodni pogoni su postigli neutralni ugljični otisak zahvaljujući kupovini energije iz obnovljivih izvora i kompenzacije ugljika.

Jamstvo: 24 mjeseca

Jamstvo: 24 mjeseca
EAN: 5099206091726

Dodatne informacije

DPI

> 10000 dpi

Tip senzora

Optički senzor

Vrsta miša

Bežični