Košarica
0,00 € (0,00 kn)

Dreame D10 Plus robotski usisavač s postajom za samopražnjenje

  • Snaga usisavanja: 4000 Pa
  • Vrijeme rada: do 180 minuta
  • Kapacitet spremnik za prašinu / vodu: 400ml / 145ml
  • Uključuje postaju za samopražnjenje
  • Inteligentna navigacija LiDAR
  • Glasovno upravljanje i upravljanje putem aplikacije

Naša najniža cijena:

539,49  (4.064,79 kn) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 549.74 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Čisti 45 dana

4,000Pa
Snaga usisavanja
2.5l
vrečica za prašinu
5000mAh
baterija
450ml
spremnik za prašinu
145ml
spremnik za vodu

45 dana* čišćenja bez upotrebe ruku.

Potpuno automatizirajte svoje svakodnevno čišćenje kako biste živjeli udobnije. Nema potrebe prazniti kutiju za prašinu nakon svakog čišćenja. Automatski prazni prljavštinu u zapečaćenu vrećicu od 2,5 L kako bi omogućio do 45 dana* čišćenja potpuno bez ruku—bez fine prašine koja lebdi u zraku.

Maksimalna čistoća, minimalne smetnje.

Tiho i temeljito prazni robotov spremnik za smeće u samo nekoliko sekundi kako bi se smetnje svele na najmanju moguću mjeru i maksimiziralo vrijeme čišćenja. Tehnologija DualBoost omogućuje učinkovito skupljanje prašine puhanjem i usisavanjem kroz dva puta cirkulacije zraka za usisavanje prljavštine, uklanjanje i zadržavanje mirisa i sprječavanje začepljenja.

LiDAR navigacija visokih performansi.

Precizno mapira vaš dom u samo 8 minuta* i izbjegava prepreke za djelotvorno i učinkovito čišćenje, posebno u sobama s puno namještaja. Skenira radijus od 8 metara i koristi LiDAR navigaciju i SLAM algoritam za dinamičko mapiranje i inteligentno planiranje rute.

Prilagodite svoje čišćenje.

Preuzmite kontrolu putem aplikacije kako biste odlučili gdje i kada vaš robot čisti i koja mjesta treba izbjegavati. Prilagodite rad u aplikaciji kako biste odabrali načine čišćenja, očistili određene prostorije, postavili virtualni zid, postavili zonu zabrane i više.

Usisavanje koje podiže dlake.

Snažno, automatski prilagođeno usisavanje zadire duboko u tepihe i temeljito čisti tvrde podove kako bi pokupilo prljavštinu, ostatke, dlake, krzno i još mnogo toga — fantastično za domove s kućnim ljubimcima. Inteligentna detekcija tepiha koja prilagođava usisni tlak u skladu s tim do maksimalno 4000 Pa i glavni dizajn valjka četke kombiniraju se za dubinsko, učinkovito čišćenje.

Upravljajte vodom.

Postavite potrošnju vode da operete podove točno onako kako želite. Odaberite između tri opcije količine vode za kontrolu potrošnje vode i vlažnosti krpe prema tome koliko je pod prljav za robusno i učinkovito čišćenje.

Čisti duže.

Pokriva više prostora s jednim punjenjem za maksimalnu pokrivenost i praktičnost. Baterija velikog kapaciteta od 5200 mAh pruža dovoljno energije za kontinuirano čišćenje velikih razmjera do 270 m²*.

Čisti na vašu naredbu.

Glasovno upravljanje omogućuje vam da samo izgovorite riječ kako biste pokrenuli, pauzirali ili zaustavili robota i učinili automatsko čišćenje još slobodnijim. Podržava Alexu i Google Home za automatsko čišćenje na vrhu vašeg jezika.

Jamstvo: 12 mjeseci
EAN: 6973734689657

Dodatne informacije

Težina 11,3000 kg
Dimenzije 41 × 43 cm